Information om Bergas utbildningar

OMS__MG_2851_OMS07      Ishtar03_hf

Ett bra sätt att få reda på om en skola passar är att besöka den och på plats få information om utbildningarna.

Vårt 'Öppet Hus-koncept' på Berga är att du kan komma på antingen en ren informationsträff (ca 1,5 tim) eller så anmäler du dig till en av våra prova-på dagar (ca 3 tim). Du har också möjlighet att 'skugga en elev', se nedan.

Vi har ett begränsat antal platser till prova på! Först till kvarn …
Maximalt antal elever prova-på ridning: 12 st
Maximalt antal elever prova-på trav: 6 st
Maximalt antal elever prova-på lantbruk: 6 st

Informations och prova-på tillfällen 2017/2018

• Tisdag 7 nov, kl 18.30
    Informationsträff, NIU, ingen anmälan
  • Lördag 18 nov, kl 12.00
    Prova-på, anmälan (ridning, trav, lantbruk) till info.berga@sll.se, senast ons 15 nov
  • Tisdag 5 dec, kl 18.00
    Prova-på, (endast ridning) anmälan till info.berga@sll.se, senast fre 29 nov
  • Torsdag 18 jan, kl 18.30
    Informationsträff, även Gy-Sär, ingen anmälan
  • Lördag 27 jan, kl 12.00
    Prova-på, anmälan (ridning, trav eller lantbruk) till info.berga@sll.se, senast ons 24 jan
  • Fredag 2 feb, kl 15.00
    Informationsträff
    , ingen anmälan
  • Lördag 10 feb, kl 12.00
    Prova-på
    , anmälan (ridning, trav eller lantbruk) till info.berga@sll.se senast ons 7 feb

Skugga en elev

Är du nyfiken på hur det är vara elev på Berga Naturbruksgymnasium? Ett sätt att lära känna Berga är att följa med en av våra elever under en skoldag. Du får följa med på lektioner, träffa lärare och elever, se våra lokaler och stallar samt äta lunch på skolan.

Är du intresserad? Maila till Bergas biträdande rektor Steven Hart, (steven.hart@sll.se) så får du hjälp.

Varmt välkommen till Berga!