Berga Ryttarförening

berga RF loggaHösten 2015 startade en ideell förening på Berga Gård som heter Berga Ryttarförening (BRF). Föreningen är ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

Anledningen till varför föreningen har startats upp är följande:

• Att elever ska kunna tävla för Berga med egen häst eller skolhäst. Berga skall synas på tävlingsbanorna.
  • Att Berga ska ha lag i Allsvenskan i hoppning och dressyr. Föreningen har anmält lag i division 3 hoppning och dressyr 2016.
  • Att föreningen ska ha möjlighet att anordna tävlingar på Berga Gård.
  • Att föreningen ska ha möjlighet att anordna klubbtävlingar och andra aktiviteter på Berga Gård.

Detta får du tillgång till som medlem i Berga Ryttarförening:

• Svenska Ridsportförbundets medlemstidning Häst och Ryttare.
  • Svenska Ridsportförbundets medlemsförsäkring.
  • Möjlighet att tävla för Berga Ryttarförening med egen häst eller en av Bergas skolhästar (gäller endast nuvarande elever på Berga naturbruksgymnasium).
  • Möjlighet att tävla i Allsvenskan i hoppning och dressyr
  • Möjlighet att delta i Berga Ryttarförenings aktiviteter och klubbtävlingar.

Medlemsavgifter

Junior alternativt inskriven elev på Berga naturbruksgymnasium: 300 kr

Senior: 450 kr

Hur blir jag medlem?

1. Fyll i blanketten: Ansökan om medlemskap i Berga Ryttarförening. Blanketten mailas till bergarf@hotmail.com
  2. Betala in medlemsavgiften till vårt bankgironummer: 738-2427 eller till vårt Swishnummer: 1234943437. Ange för- och efternamn, samt 4 sista siffror i personnumret vid överföringen.

Länk till Berga Ryttarförenings hemsida

Berga Ryttarförening finns även på Facebook!

Vilka sitter i styrelsen i Berga Ryttarförening?

Ordförande: Åsa Lind, Sekreterare: Ellen Karlsson, Kassör: Sara Raukola, Ledamöter: Desirée Bergström, Emelie Ehrnlund, Maja Hjort, Emma Mannestig, Tin-Tin Nygårds Berg, Aune Strandberg

Kontakta gärna någon av ovanstående om du vill engagera dig i föreningen!

Kontaktuppgifter:

Mailadress: bergarf@hotmail.com

Mobilnummer: 073-973 4850 (till ordförande).