Vanliga frågor om internatet

Svar: Mellan 2 600 och 3 200 kr per månad, beroende på vilken standard boendet har. Hos de flesta kommuner kan man söka ett inackorderingsbidrag, ca 1 400 kr.

Svar: Utöver rummet så ingår frukost, middag och kvällsfika. Lunch får alla elever på skolan.

Svar: Nej. Vissa elever som har långt hem kan dock ansöka om att få bo kvar på helgerna, och det gör man också om man till exempel jobbar helg eller har stalltjänst.

Svar: Ja, skolan har alltid personal närvarande, från måndag eftermiddag till fredag morgon.

Svar: Ja, med måtten 60 m * 20 m.

Svar: Nej, det kan man tyvärr inte.

Svar: Ja, det är många elever som gör det. Schemat läggs för att så långt det går passa med busstiderna till och från Västerhaninge, dit det går pendeltåg.

Svar: Inte för tillfället, men vi jobbar för att det ska kunna bli så.

Svar: Alla får lära sig köra elbilen. Vi använder också röjsåg och gräsklippare. Beroende på val av inriktning får man även prova att köra traktor och motorsåg.