Information om Bergas utbildningar

OMS__MG_2851_OMS07      Ishtar03_hf

Ett bra sätt att få reda på om en skola passar är att besöka den och på plats få information om utbildningarna.

Vårt 'Öppet Hus-koncept' på Berga är att du kan komma på antingen en ren informationsträff (ca 1,5 tim) eller så anmäler du dig till en av våra prova-på dagar (ca 3 tim). Du har också möjlighet att 'skugga en elev', se nedan.

Vi träffas i matsalen (stora gula byggnaden) för information och fika.

Vi har ett begränsat antal platser till prova på! Först till kvarn …
Maximalt antal elever prova-på ridning: 12 st
Maximalt antal elever prova-på trav: 6 st
Maximalt antal elever prova-på lantbruk: 6 st

Informations och prova-på tillfällen inför omvalet, 2018

• Fredag 27 april, kl 15.00 - informationstillfälle
    Ingen anmälan
  • Torsdag 3 maj, kl 18.00 - Prova-på
    Anmälan (ridning, trav eller lantbruk) till info.berga@sll.se senast fredag 27 april

Skugga en elev

Är du nyfiken på hur det är vara elev på Berga Naturbruksgymnasium? Ett sätt att lära känna Berga är att följa med en av våra elever under en skoldag. Du får följa med på lektioner, träffa lärare och elever, se våra lokaler och stallar samt äta lunch på skolan.

Är du intresserad? Maila till Bergas biträdande rektor Steven Hart, (steven.hart@sll.se) så får du hjälp.

Varmt välkommen till Berga!