Bergas utbildningar

Ett bra sätt att få reda på om en skola passar är att besöka den och på plats få information om utbildningarna.

Vårt 'Öppet Hus-koncept' på Berga är att du kan komma på antingen en ren informationsträff (ca 1,5 tim inkl kortare rundtur på Berga) eller så anmäler du dig till en av våra prova-på dagar (ca 3 tim inkl information). Du har också möjlighet att 'skugga en elev', se nedan.

Informations och prova-på tillfällen 2020/2021:

HT

• Tisdag 13 oktober kl 19.00 Informationsträff
    • Lördag 24 oktober kl 10.00 Prova på
    • Lördag 14 november kl 10.00 Prova på - inställd pga covid-19
    • Lördag 5 december kl 10.00 Prova på. - Inställd på p.g.a. covid-19
    • Lördag 5 december kl. 10.30 Digital informationsträff. Anmälan här

VT

Vi träffas i matsalen (stora gula byggnaden) för information och fika.

Årskurs 8+9 är välkomna till prova på, alla årskurser är välkomna till informationsträffar.

Årskurs 9 har förtur om det är fullbokat.

Vi har ett begränsat antal platser till prova på! Anmäl senast 2 dagar innan prova på. Först till kvarn …

Maximalt antal elever prova-på ridning: 12 st
Maximalt antal elever prova-på trav: 6 st  (OBS! endast 14/11 och 16/1)
Maximalt antal elever prova-på lantbruk: 6 st

Skugga en elev 2020/2021

Är du nyfiken på hur det är vara elev på Berga naturbruksgymnasium? Ett sätt att lära känna Berga är att följa med en av våra elever under en skoldag. Du får följa med på lektioner, träffa lärare och elever, se våra lokaler och stallar samt äta lunch på skolan. Årskurs 8+9 är välkomna att skugga en elev.

Är du intresserad? Fyll i formuläret.

Varmt välkommen till Berga!